• (door Henri Smulders)

De zomerse zondagmiddag eind oktober had extra glans kunnen krijgen als BMC de wedstrijd tegen Wilhelmina had gewonnen, helaas mocht het niet zo zijn. Wilhelmina was vanaf de aftrap veel feller in de duels en dat resulteerde in de 10e minuut al in een tegengoal na zwak verdedigen. BMC probeerde iets terug te doen en met name de snelle Ismaan Abdi bracht de verdedigers van Wilhelmina enkele keren zwaar in de problemen. BMC kon helaas voor rust de gelijkmaker niet scoren en na een corner schoot een Wilhelmina spits de bal strak in de kruising wat de ruststand op 0-2 bracht. Na rust een zelfde rommelig beeld van de wedstrijd waarbij het leek alsof Wilhelmina steeds met een man meer speelde. Ton Berens gebruikte al zijn wissels om de wedstrijd te doen laten keren. Ook na rood voor een Wilhelminaspeler kon  BMC het overtal niet in doelpunten omzetten. Na de niet terechte rode kaart voor Richard  de Laat was BMC niet meer bij machte  om gevaarlijk te worden. BMC viel wel aan maar Wilhelmina was gevaarlijker in de zestien en dat resulteerde uiteindelijk in de 0-3 na een uitgespeelde kans. Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte Sander Brouwers nog de eretreffer en eindigde de wedstrijd in een  terechte 1-3 nederlaag. Komend weekend de belangrijke uitwedstijd bij DSS’14. Gelukkig was het Oktoberfest wel een overwinning voor BMC, nu dit nog omzetten in overwinningen.