Mooi zege

Scheidsrechter N. (Niels) van Schijndel
Eindstand 4 - 1
09 oktober 2017 door Ferran Craane
Zaterdagochtend mochten we thuis voetballen tegen SCI JO11-2.
SCI trapte de bal af maar al snel pakte wij de bal af. We waren erg sterk in de eerste helft. In de 5e minuut geeft Manasse de bal voor aan Victor. En Victor schoot de bal hard in het doel. Net voor rust gaf Victor de bal aan Ferran. Ferran schoot de bal raak. De scheidsrechter floot na een minuut af. De eerste helft ging erg goed met veel kansen!
De tweede helft scoorde SCI in de 37ste minuut. Maar onze keeper had hem bijna. Hierdoor hadden ze nog kans om gelijk te maken of zelfs te winnen.
Maar gelukkig, na weer een goede voorzet van Manasse, scoorde Victor in de 44e minuut.
De wedstrijd was bijna voorbij , maar door een mooie aanval, met een goede pass van Kyan, scoorde Victor opnieuw!
Gewonnen!!!!!

Elke week worden we steeds sterker.
Florijn, heel goed gekeept en bedankt voor het meedoen.

De coach: bij de wedstrijd is weer eens te zien dat we wekelijks beter worden. Mooie uitgespeelde kansen en goals.
Speler van de wedstrijd: Florijn. Dit omdat deze F1 keeper ons heeft geholpen omdat Tjeu nog steeds geblesseerd is. Hij heeft het keigoed gedaan en ons ook in de wedstrijd gehouden