erop of eronder

BMC JO14-2
Wilhelmina JO14-3
08-02-2020
0 - 3

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Nadat de eerste officiƫle wedstrijd na de winterstop was afgelast en er een last-minute transfer van Kas naar de 15-1 was afgerond vandaag weer de competitie hervat. Wilhelmina thuis, altijd lastig.. En dat bleek. De Bossche club kwam niet om te verliezen of gelijk te spelen en had met een aantal jongens prima spelers in huis.. Technisch en balvaardig met ook goed overzicht.. Belangrijk was ook dat BMC zelf scherp en goed. vanuit de eigen positie speelt.. Het gat voorin werd vandaag door Jelte gevuld.. net zo snel als Kas dus het spel zoals we gewend zijn kan gewoon gespeeld blijven.. zou je zeggen dan.. maar niets is minder waar..
Niet omdat BMC dat niet zou kunnen.. maar Wilhelmina werkte daar niet echt aan mee. een hele sterke centrale middenvelder die echt het spel verdeelde was daar de oorzaak van.. En ondanks hard werken van BMC bleek het erg lastig zelf aan voetbal toe te komen. We moesten teveel achter de tegenstander aan en liepen te veel uit positie waardoor teveel meters gemaakt werden. Daarmee ook ruimte maakte voor Wilhelmina die de bal het werk lieten doen.. Echt erdoor heen voetballen lukte ze ook niet want Sven en Tycho stonden goed opgesteld, Boris als linkerback deze keer prima positie hield en Wout ondanks dat hij trager was niet veel moeite had met zijn tegenstander.. Jaap zijn goede keeperswerk ook bleef doorzetten en het met wat afstandsschoten voor Wilhelmina wel gezegd was.. Maarja.. als je dan zelf voetbalt en balverlies lijdt op het middenveld moet je direct omschakelen en daarin was BMC wat traag.. Teveel erachter aan lopen ipv pro actief positie in nemen.. Gevolg een voorzet die ineens afgemaakt kon worden.. Onhoudbaar voor Jaap en snel uitgespeeld.. 0-1.. even later opnieuw zo'n moment .. een schot van afstand op de lat... Wilhelmina scherp op de bal en BMC keek toe hoe de afvallende bal ingetikt kon worden.. 0-2 vlak voor rust.. Zelf had BMC amper kansen en kon Jelte niet goed bereikt worden die nog wat onwennig in zijn oude positie stond. Hij heeft de laatste tijd veel als rechtshalf gespeeld..

De tweede helft werd Wilhelmina sterker maar kwam er maar deels door.. Jaap opnieuw erg goed gekeeped.... Er bleef spanning in de wedstrijd omdat BMC iets meer ruimte kreeg en zo nu en dan er goed in de omschakeling uitgevoetbald werd.. Jelte toch een paar kansjes kreeg maar echt gevaarlijk is BMC niet geweest.. Daarentegen was die centrale middenvelder van Wilhelmina wel heel belangrijk.. Opendraaien, spel verleggen.. net als in de laatste oefenwedstrijd kreeg BMC zo nu en dan een demonstratie.. Uiteindelijk maakte die middenvelder met een vrije doorloop na een dribbel zelf de 0-3.. voor hem verdiend.. voor ons erg jammer.. temeer ook om bij het afstoppen van die speler Sven ook nog eens geblesseerd is geraakt.. Mogelijk voor een wat langere duur.. Extra zuur dus..

Gezien de tegenstanders van de eerste competitiehelft kan wel gezegd worden dat dit een van de sterkere tegenstanders is en misschien wel titelkandidaat... maar goed.. zo zien wij ons zelf ook.. Pas 1 gespeeld.. het kan alleen maar beter worden... en daar gaan we voor!!!!
 

Verslagen

 

Overklast

25-01-2020
 

Trainingskamp

18-01-2020
 

Een beter kado....

21-12-2019
 
 

11 tegen 14.....

23-11-2019
 

Net nie..

16-11-2019
 

Teamspirit 100%

16-11-2019
 
 

Herstel

02-11-2019
 
 
 

Sterke start!!

21-09-2019
 
 
 

Lucky officieus!!

18-05-2019
 

Hoge druk

14-05-2019
 

Gestage ramkoers!!

04-05-2019
 

Spekken!!

20-04-2019
 
 
 
Terug naar boven