Trainingskamp

DESK JO14-1
BMC JO14-2
18-01-2020
0-4

Nog net niet in Qatar.. maar toch.. Waalwijk is ook een serieuze plek om je trainingskamp net na de winterstop op te slaan.. Nouja.. kamp.. oefenwedstrijden dan.. De auto maar genomen want Qatar Airways land niet op Wolluk..

Desk was de tegenstander en die komen net als ons uit in de 4e klasse.. echter.. zij hebben een level hoger gestaan.. Dus tegenstand was verwacht.. En het veld zou zwaar zijn want het weer zat niet echt mee. Veel regen en behoorlijk windje.. Doel van vandaag om weer in het ritme te komen. proberen samen te spelen en vooral het middenveld te controleren.. Dat wordt in deze klasse nog wel eens overgeslagen..

Al snel na de aftrap was er druk van BMC met toch al wel wat halve kansen.. Kas had zijn vizier echter nog op de winterstopstand (gamen en YouTube kijken) staan... zijn eerste echte kans ging dan ook rakelings naast.. Desk daarentegen kreeg niet veel kansen. Dat kwam omdat de achterhoede en het middenveld van BMC prima stond. Mikai en Cas heersten en zorgden steeds dat onze verdedigers in het centrum nauwelijks aan de bak hoefden.. Moesten ze dat wel.. zorgden Tycho en Sven al snel voor uitschakeling van de spitsen van Desk.. In de omschakeling met een paar goede combinaties werd dan toch Kas weggestuurd door Jelte vanuit het rechter middenveld.. Deze kans was goed voor de verdiende 0-1.. en meteen leek het alsof het vizier scherper gezet werd.. Duels werden gewonnen en er werd hard gewerkt.. Cas werkte op het middenveld hard door met storen en kon opnieuw Kas richting de goal sturen.. Deze keer vanaf de linkerkant en met twee verdedigers op lijn naast hem.. dus dan maar met links moest hij gedacht hebben.. En ook deze zat er prima in.. 0-2 een mooie ruststand.. Rust was ook even nodig want Desk werd wel wat sterker en liet zo nu en dan zien dat ze van een hogere klasse af kwamen..
De boel dus toch wat op scherp gezet voor de tweede helft want dat Desk kon voetballen was wel duidelijk.. et beeld werd toch weer opnieuw bepaald door BMC.. een aantal kleine kansjes weer voor Jurre, Kas en Pepijn maar steeds net niet goed uitkomen of halve kansen.. Uiteindelijk werd in de omschakeling de bal achterin veroverd, werd er met zowel links als rechts in driehoekjes gecombineerd.. opengedraaid.. ingespeeld.. kaatsen.. prima voetbal door vooral Mikai en Cas.. Uiteindelijk werd Pepijn bereikt en die maakte goed met zijn linker af.. 0-3 een mooie beloning voor het prima spel..

Desk was gebroken en leken het wel goed te vinden.. echt gewerkt werd er niet meer en er ontstond geen druk meer.. Kas nog maar eens op de keeper af die eigenlijk ook nog eens prima stond te keepen.. en deze keer hield hij de bal van de doorgebroken Kas ook tegen in eerste instantie... Kas draaide echter snel om zijn as.. was eerder bij de bal dan de keeper en twee verdedigers en hakte vanaf de 16 meter met net genoeg snelheid de bal de goal in.. 0-4.. Feestende boys en een prima overwinning..

Goede herstart na de winterstop.. belooft genoeg.. Op naar de volgende!!

 

Verslagen

 

erop of eronder

08-02-2020
 

Overklast

25-01-2020
 

Een beter kado....

21-12-2019
 
 

11 tegen 14.....

23-11-2019
 

Net nie..

16-11-2019
 

Teamspirit 100%

16-11-2019
 
 

Herstel

02-11-2019
 
 
 

Sterke start!!

21-09-2019
 
 
 

Lucky officieus!!

18-05-2019
 

Hoge druk

14-05-2019
 

Gestage ramkoers!!

04-05-2019
 

Spekken!!

20-04-2019
 
 
 
Terug naar boven