• Na de succesvolle techniekdag in februari vindt op woensdag 18 oktober de volgende techniekmiddag plaats voor onze voetballende jeugd.  

  Deze door BMC verzorgde middag staat volledig in het teken van techniekoefeningen, wedstrijdvormen en voetbalspelen voor alle kinderen tot en met JO-13.  

  Alle kinderen worden ingedeeld per leeftijdscategorie en worden begeleid door selectiespelers en trainers van BMC. Na afloop van deze middag is het samen frietjes eten in de kantine met een lekker drankje.  

  Alle kinderen krijgen aan het begin een mooie bal waar ze deze middag mee kunnen oefenen en deze mogen ze ook mee naar huis nemen. En ze krijgen ook nog een leuk ander aandenken aan deze middag.  

  Deze middag vindt plaats op woensdag in de herfstvakantie, dus voor de kinderen een hele mooie vakantieactiviteit.   

  De middag vindt uiteraard plaats op Sportpark ‘De Brand’ en begint om 13.00 uur en zal tot 17.00 uur duren.  Om 12.30 uur moeten de kinderen aanwezig zijn om op tijd met de eerste oefening te beginnen.   

  Er kunnen op deze middag maximaal 100 kinderen deelnemen dus meld je snel aan. Aanmelden kan via activiteiten@vvbmcberlicum.nl  

  Noem bij aanmelding behalve je naam ook het team waarin je voetbalt.  

  We vragen per kind een bijdrage van € 10,00. Graag contant te voldoen bij aankomst.  

  Doe je mee? 

  Inschrijven kan tot 5 oktober, vol is vol! 

  Tot dan.  Namens de technische en activiteitencommissie.