• Supportersclub, daar wil je bij horen.

   

  Historie

  De supportersclub B.M.C. is wat leeftijd betreft bijna net zo oud als onze voetbalvereniging. Werd onze voetbalvereniging in 1945 opgericht in een kortstondig bevrijd Berlicum, vijf jaar later zag de supportersclub het levenslicht in 1950.

  Jan Hoek uit de Pastoor van de Boomstraat en Marinus Heesakkers uit de Oude Pastorieweg waren de medegrondleggers van de supportersclub B.M.C.

  Vele jaren werd de contributie nog aan huis bij de leden opgehaald.

  Doelstelling

  De supportersclub B.M.C. verzorgt veel activiteiten rondom de thuiswedstrijd van B.M.C. 1. Indien van toepassing heffen we entreegelden, verzorgen we de levensmiddelenmand en de attenties t.b.v. de pupil van de week. Ook bij de line-up waarvoor een

  B.M.C.-jeugdteam wordt uitgenodigd is er een activiteit onder de rust en een traktatie na afloop. We zijn erbij als een B.M.C.-team kampioen wordt we regelen het busvervoer bij een nacompetitiewedstrijd van B.M.C. 1. Ieder B.M.C.-seniorenteam wordt tijdens het lopende seizoen van een traktatie voorzien. Ook schenken we aandacht aan (ernstig)zieke leden van B.M.C. Omdat we daar niet altijd van op de hoogte zijn kunt u deze aanmelden via ons mailadres supportersclub@vvbmcberlicum.nl

  STEUN

  Ieder seizoen ondersteunen we de jeugdafdeling BMC met een financiƫle bijdrage. We kunnen dit doen door de contributie van een honderdtal leden van onze supportersclub. Op dit moment bestaat de supportersclub uit leden en steunende leden.

  De opzet is om  in het seizoen 2024-2025 de steunende leden volledig te integreren in de supportersclub. We zouden het fijn vinden als meerdere mensen zich aanmelden als lid van onze club.

  Het kost slechts een kleine bijdrage en iedereen is welkom.

  Aanmelden kan via voorgaand vermeld mailadres.

  BESTUUR

  Na het overlijden van onze voorzitter Paul van de Ven bestaat het bestuur uit vier personen. Het zijn allemaal bekende B.M.C.-ers te weten: Jo v Gorkum, Theo Nouwens, Mariska v Casteren en Martien Swanenberg.

  Als u iets wilt weten of wat te melden hebt kunt u  deze mensen benaderen. Laagdrempeligheid staat voorop.

  Hopelijk mogen/kunnen wij u ontmoeten als supporter van onze grote club B.M.C. Sluit je aan bij ons.