• (door Henri Smulders)

  De 1e competitiewedstrijd tegen promovendus FC Drunen is voor BMC geëindigd in een teleurstellend resultaat.

  Over de 1e helft valt niet heel veel  goeds te vertellen, beide teams grossierden in veel foute passes en weinig uitgespeelde kansen, Richard de Laat kreeg in 25e minuut een mooie kas om de 1-0 te maken, maar helaas pakte de keeper de goed ingeschoten bal.

  Na de rust was het vooral BMC die voortdurend de aanval op zocht. Uiteindelijk resulteerde dat in legio kansen voor BMC en het wachten was op 1-0. De goal wilde maar niet vallen en dan zie je vaak dat de tegenstander met een enkele uitval de 0-1 maakt. De bal viel verdedigend niet lekker en de spits van FC Drunen maakte dankbaar  gebruik van de misverstanden in de BMC verdediging.

  BMC deed er alles aan om deze tegenvaller snel te corrigeren en de kansen stapelden zich op. Zelfs toen de keeper van FC Drunen terecht rood kreeg van de voortreffelijk leidende scheidsrechter en vervangen werd door een veldspeler was BMC niet bij machte een goal te maken. In plaats van met 0-1 te verliezen verdiende BMC met het vertoonde spel na rust met 5-1 te winnen. Maar voetbal blijft een spel en de beste wint niet altijd.

  A.S. zondag de derby uit tegen de Kruisstraat, kom kijken en supporter ze naar de overwinning.

   

  Foto's