• Beste leden, ouder(s), verzorger(s) en supporters,

  De feestdagen staan voor de deur, voor onze vereniging betekent dat tevens de winterstopperiode. De afgelopen weken zijn druk geweest. De ALV van 27-11 was zeer goed bezocht, onze vrijwilligersavond met overdag huldiging van een aantal kampioenen bij de jeugd en dan nog vorige week, terug van weggeweest, een zeer geslaagde playbackshow. De volgende activiteit staat alweer voor de deur. Het Gouden Plak kerstvoetbaltoernooi op 27 december, waaraan maar liefst 140 jeugdspelers deelnemen en natuurlijk onze nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari. Met een mooie afscheidswedstrijd voor Richard de laat en de huldigingen van maar liefst 10 jubilarissen wordt dit een geweldige middag. 

  Voor nu gaan we genieten van de feestdagen, we wensen eenieder fijne feestdagen en een gezond 2024 toe! 

  Bestuur BMC 

  Update vanuit de Technische Commissie 
  Het contract met Erik Meulendijk is met 1 jaar verlengd, waardoor hij ook volgend seizoen hoofdtrainer zal zijn. Naast nieuwe energie in de selectie zijn we blij te zien dat BMC in de 4e klasse goed meedraait en slechts 1 keer verloren heeft. Ook de lagere seniorenteams zijn goed op dreef, BMC VR1, BMC 3 en BMC 5 maken zelfs nog kans op het kampioenschap.

  Ook in de jeugd wordt goed gevoetbald en met veel plezier gespeeld. Op 9 december hebben we al een aantal kampioenen gehuldigd en we kijken uit naar meer in mei!

  We zoeken nog een coördinator bovenbouw en coördinator Damesvoetbal voor de Technische Commissie. Ben of ken jij iemand dan neem zeker even contact op.

  Namens de commissie wensen we iedereen fijne feestdagen en tot na de winterstop!

  Een bericht vanuit de Communicatie en Binding Commissie 
  Allereerst kijken we uit naar het kerstzaalvoetbaltoernooi op 27 december. De activiteitencommissie heeft er weer alles aan gedaan om het voor de jeugdleden een mooie voetbaldag te laten worden. Terugkijkend kunnen we ook concluderen dat het Pietenvoetbal een zeer geslaagde activiteit was. Op dit moment loopt de worstenbroodactie nog volop en de eerste honderden zakken zijn reeds opgehaald. In totaal hebben de BMC’ers zo'n 700 zakken van elk 10 worstenbroodjes afgenomen. Mede door de sponsoring van bakkerij Kouwenberg kan BMC na deze actie een mooi bedrag toevoegen aan de activiteitenbegroting.  

  Op maandagavond 11 december ontving BMC een cheque van de gemeente Berlicum om hiermee het Walking Football voor 60-plussers op een goede manier van de grond te krijgen. In April 2024 zal een introductiedag plaatsvinden op het kunstgras van BMC.  

  Ook bijzonder om te vermelden is het feit dat we in het afgelopen najaar voor het eerst na drie jaar training competitie gespeeld hebben met het G-team.  

  Inmiddels merken we dat de communicatie naar de leden en achterban prima verloopt. De social- media en de website worden prima bezocht. Ook regelmatig verschijnende nieuwsbrieven en de BMC- pagina in De Brug worden goed gelezen. Hiermee zijn we erin geslaagd de betrokkenheid bij de club te vergroten. 

  De Facilitaire Commissie 
  Wij kijken terug op een goed 2023 met o.a. een goede invulling en een hoop gezelligheid in de kantine en de nieuwe aanwas van de maandagochtendploeg. Voor 2024 zijn de voortekenen voor wat betreft de plannen op ons park positief! Er vindt op dit moment intensief tweewekelijks overleg met de Gemeente plaats. De neuzen staan (eindelijk) de juiste kant op! We hopen in de loop van het eerste kwartaal hier meer over te kunnen vertellen. Graag bedank ik alle vrijwilligers voor hun inzet van afgelopen jaar. 

  Nieuws vanuit de sponsorcommissie
  Stijn van der Burght is gestopt als voorzitter van de sponsorcommissie. Op dit moment zijn wij met een aantal mensen de sponsorcommissie nieuw elan aan het geven. De eerste nieuwe ontwikkelingen zijn positief.


  Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gezond en sportief 2024 toe!
   

  Bestuur & voorzitters commissies vv BMC