In Memoriam Tini v/d Aa-Strik

04 april 2020 door Martijn van Roosmalen

Afgelopen vrijdagnacht 3 april is op 77-jarige leeftijd Tini v/d Aa-Strik overleden. Binnen BMC vooral bekend als ‘’Stien”.

Tini komt uit een echte BMC-familie. Tientallen jaren was Tini een vertrouwd gezicht achter de bar van onze kantine. Tini was de vrouw van ons erelid Frans v/d Aa, welke jarenlang bestuurslid bij BMC is geweest. De meeste leden van BMC zullen Frans en Tini kennen als het vrijwilligersechtpaar, dat de kantine beheerde van BMC.

Tot aan haar hersenbloeding van afgelopen jaar was Tini op maandagmorgen nog als schoonmaakster bij BMC aan het werk. Helaas kon ze daarna niet meer zelfstandig wonen en verbleef ze op het verzorgingstehuis Mariaoord.

Jarenlang hebben Frans en Tini gezorgd voor de moeder van Tini, die bij hen inwoonde.

Wij wensen Frans en familie v/d Aa-Strik veel kracht toe in deze moeilijke tijd.

Martijn van Roosmalen

Voorzitter vv BMC