75-jarig jubileum 4-7 juni gaat niet door

19 maart 2020 door Marielle Snijders

Beste leden van BMC,

Het Corona virus en de gevolgen daarvan hebben een hele grote impact op het dagelijks leven op het moment. Zoals u en ook wij hebben vernomen zullen de gevolgen nog een lange tijd voelbaar blijven en is er nog geen enkel zicht op wanneer dit minder zal worden.

We zijn met een aantal mensen al geruime tijd bezig om een prachtig weekend te organiseren voor het 75-jarig bestaan van onze vereniging. Planningen, muziek, feestavond, bands, feesttent, jubileumboek, sponsoren, tentoonstelling….. noem maar op.

Maar is nog geen zekerheid of de festiviteiten daadwerkelijk door kunnen gaan. Het risico om het weekend op een later moment alsnog te moeten annuleren, is daarbij erg groot.

Met pijn in ons hart heeft het bestuur en de jubileumcommissie van het 75-jarig bestaan van BMC dan ook moeten besluiten om de festiviteiten welke gepland stonden op 4 t/m 7 juni 2020 niet door te laten gaan. Ook alle andere activiteiten vanuit BMC gaan voorlopig niet door.

We begrijpen dat dit voor veel mensen een teleurstelling is, dat is het zéker ook voor ons, maar hopen op jullie begrip in deze. De gezondheid van onze leden gaat boven alles.

Dit is echter een uitstel, geen afstel!

De nieuwe data, onder voorbehoud, mag u alvast in uw agenda’s zetten: 3-4-5-6 juni 2021.

We wensen iedereen een goede gezondheid en hopen, als deze pandemie voorbij is, u snel weer in goede gezondheid bij BMC te zien.

Bestuur vv BMC

29-01-2020 Meer >