Algehele afgelasting wedstrijden en trainingen vanwege Corona virus

11 maart 2020 door Marielle Snijders
www.vvbmcberlicum.nl

Beste leden,

I.v.m. met het Corona virus en conform het advies van de KNVB en NOC*NSF zijn alle wedstrijden tot en met maandag 16 maart afgelast.

BMC heeft er tevens voor gekozen om ook alle trainingen tot en met 16 maart niet door te laten gaan.

Kinderopvang Berenhuis, welke ook gebruik maakt van de accommodatie van BMC, heeft eigen richtlijnen hierin, welke zij zullen opvolgen.

De genomen maatregel geldt tot en met maandag 16 maart. Daarna wordt de situatie opnieuw bekeken. Wij hopen hiermee een bijdrage te leveren om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Bestuur vv BMC

Bericht van de KNVB d.d. 11-3-2020:

Alle wedstrijden van Brabantse amateurvoetbalverenigingen, die voor deze week op het programma staan, worden uitgesteld. Hiermee volgt de KNVB het advies van NOC*NSF op om gehoor te geven aan de oproep van de Brabantse veiligheidsregio’s om alle evenementen in Brabant tot en met maandag 16 maart af te gelasten en zeer terughoudend te zijn met sociale contacten.

Het gaat om de thuis- en uitwedstrijden van alle Brabantse veld- en zaalvoetbalverenigingen. Ook alle door de KNVB georganiseerde bijeenkomsten in Brabant vinden geen doorgang. De genomen maatregelen gelden tot en met maandag 16 maart. Daarna wordt de situatie opnieuw bekeken. De afgelaste amateurwedstrijden in Brabant zullen op een nader te bepalen datum worden ingehaald. In de rest van Nederland gaan de amateurvoetbalwedstrijden wel gewoon door.

De maatregel moet eraan bijdragen dat verdere verspreiding van het coronavirus wordt tegengegaan. Gisteren riepen de Brabantse veiligheidsregio’s op om de aankomende zeven dagen zo min mogelijk sociaal contact aan te gaan.

Gisteren werden alle wedstrijden van het betaald voetbal die in Brabant gespeeld zouden worden al afgelast vanwege het coronavirus.

Mathijs 19 maart 2020 01:23

29-01-2020 Meer >