Nieuws

Meidenclinic

29 januari 2020 door Mayke van Gaal-Kaathoven
www.vvbmcberlicum.nl
Op vrijdag 6 maart organiseert vv BMC een meidenclinic met ondersteuning van Jordens Peters (aanvoerder Willem 2). Voor alle meiden (vanaf 10 jaar) en dames die het leuk vinden om te gaan voetballen maar ook die al op voetbal zitten. Want meidenvoetbal is leuk ! Dus neem je vriendin, zusje, nichtje mee en kom een balletje trappen met de andere meiden van vv BMC.
Na de clinic volgt er in de kantine een interview met Jordens Peters, aanvoerder Willem 2 en oud speler vv BMC, en een loterij.

Schrijf je in! Deelname is helemaal gratis! Schrijf uiterlijk 21 februari jezelf en eventueel je vriendin, zus, nicht, moeder…. in en beleef een geweldige clinic vol voetbalplezier!
 

Vrijdag 6 maart – aanvang 18.30 uur – Meiden/dames vanaf 10 jaar.Voor meer informatie en/of aanmelden stuur een mail naar de activiteitencommissie: activiteiten@vvbmcberlicum.nl
Bij aanmelding graag je naam, leeftijd en eventueel team doorgeven. Vergeet niet andere meiden mee te vragen en meld deze ook aan via dit mailadres, graag naam en leeftijd vermelden.

Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
04-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
13-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven