DRINGENDE OPROEP REACTIE JUBILEUMBOEK!!

26 januari 2020
Begin januari hebben we jullie geinformeerd over het fantastische jubileumboek wat wordt gemaakt voor het 75 jarig jubileum van onze mooi club!!
In deze oproep vragen we alle teams, maar ook alle commissies en overleg-organen binnen BMC om na te denken over de wijze waarop
ze vastgelegd willen worden in dit boek!! Een jubileumboek met mooie, bijzondere, aansprekende momenten waar iedereen met een lach naar kijkt!
Jullie geven daar kleur aan met mooie fotos, want onze leden maken de club tot wat hij is!!!

De leden willen we op een bijzondere en creatieve manier vastleggen.
Maar we hebben nog lang niet alle reacties binnen dus hierbij n ogmaals het verzoek aan alle seniorenteams en leiders/trainers van
jeugdteams en aan alle commissies om UITERLIJK KOMENDE VRIJDAG 31 JANUARI TE REAGEREN!

We horen graag hoe je als team gefotografeerd wil worden en dat kan dus op allerlei creatieve manieren.
Het is zeker niet de bedoeling een standaard elftal- of teamfoto te maken.
Je kunt als team iets bedenken voor op een locatie of bijvoorbeeld in een bijzondere outfit of andere setting die je vindt passen bij het team.
Uiteraard moet het wel uitvoerbaar blijven!

Mocht je als team al een dergelijke foto hebben, is dat natuurlijk helemaal prima, maar laat het ons wel weten.
Tevens is het natuurlijk ook goed, en zelfs wenselijk, dat indien dit mogelijk is er door jullie zelf een foto gemaakt wordt.
Zorg er dan wel voor dat de foto gemaakt wordt met een goede camera ( zeker geen telefoon) en de foto een hoge resolutie heeft zodat deze straks mooi in het boek kan worden afgedrukt!

Nogmaals, met zijn allen maken we de club!!!

Houd er rekening mee dat volgens de privacywetgeving van leden toestemming gevraagd moet worden aan de leden van je team, of ze een plekje mogen en willen krijgen in het jubileumboek.
Reageren UITERLIJK 31 JANUARI naar de commissie van het jubileumboek via jubileumboek@vvbmcberlicum.nl. en tevens aan te geven of je in de gelegenheid bent om zelf een foto aan te leveren!

We hopen snel van jullie te horen.

Met vriendelijke groet,
Commissie Jubileumboek

Mary Klerkx 3 februari 2020 11:04
Ben zoekende in het foto archief ! Foto's vanaf 2009 !!!

29-01-2020 Meer >

27-10-2019 Meer >