Bestuur BMC bedankt haar vrijwilligers !

16 december 2019 door Martijn van Roosmalen
www.vvbmcberlicum.nl

Op de laatste zaterdag voor de winterstop had het bestuur van BMC een vrijwilligersavond georganiseerd.

Na het openingswoord van de voorzitter, ontstond er een spontaan gezellig feestje. Een goed voorbereide kwis kende als winnaar Ruben Weigergangs, die er vandoor ging met een bon van eetcafé De Prins.

De dames 30+ bedankte hun trainer Ton v Lokven, met een geweldig kerstpakket.

Halverwege de avond werd het buffet geopend, prima verzorgd door Danny Langenhuijsen catering. Daarna ging het drukbezochte feest weer vrolijk verder met muziek en dans.

Natuurlijk was het voor het kantine personeel ook een vrijwilligersavond. Hier hadden we een oplossing voor gevonden door de spelers van ons eerste team in te zetten als bar personeel. Een rol die ze prima invulde!

Voor nu is de winterstop begonnen. Op zondagmiddag 5 januari is onze nieuwjaarsreceptie, waar we u verder op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen BMC, en iets meer kunnen vertellen over het 75-jarig jubileum.

We bedanken hierbij iedereen die ook maar iets doet voor BMC. Van wassen en rijden tot leider en trainer, scheidsrechter of coördinator tot lid van alle commissies die we hebben.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en bovenal een gezond 2020 toe!

Bestuur BMC

29-01-2020 Meer >