Scheidsrechters gezocht!

29 november 2019 door Cees Cooijmans
www.vvbmcberlicum.nl
Beste leden, ouders en verzorgers,

BMC is dringend op zoek naar scheidsrechters. Om te kunnen voetballen hebben we scheidsrechters en spelbegeleiders nodig. Zonder hen kan er niet gevoetbald worden.

BMC is gaarne bereid om een opleiding(3 a 4 avonden) voor u te regelen met begeleiding van een ervaren scheidsrechter. Deze opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte, met als afsluiting een gedeelte van een wedstrijd in praktijk leiden en deze analyseren en evalueren. Bij voldoende belangstelling komt er ook een avond voor spelbegeleider.

Lijkt jou het leuk om dit te doen en wil je BMC helpen ? Meld je dan aan op emailadres ccooijmans@home.nl met je naam, telefoonnummer.Of mocht je meer info willen hebben, spreek dan een van onderstaande heren aan.

Dank namens de Scheidsrechterscommissie,

Roy Witlox