Seizoenkaarten en loten voor de Grote Club Actie

24 september 2019 door Marielle Snijders
www.vvbmcberlicum.nl

Vanaf zaterdag 21 september worden de seizoenkaarten en loten voor de Grote Club Actie uitgereikt.

De Grote Club Actie loten zijn voor alle spelende leden. Zij ontvangen deze via hun leider. De kosten voor de loten zijn, zoals overeengekomen tijdens de ALV, al ingehouden bij de contributie. Leden kunnen er dus voor kiezen om deze loten te houden of om te verkopen. Bij het verkopen van de loten mogen ze het geld zelf houden.

De seizoenkaarten zijn voor alle leden van BMC. Met de seizoenkaart kan elk BMC lid gratis naar de thuiswedstrijden van BMC1. Ook deze krijgen de spelende leden via hun leider. Overige leden kunnen de kaarten ophalen bij het wedstrijdsecretariaat.

Succes met het verkopen van loten, het winnen van prijzen en tot ziens bij de wedstrijden van BMC1!

Bestuur vv BMC

04-09-2019 Meer >