BMC 75 jaar!

04 september 2019
www.vvbmcberlicum.nl
Het voetbalseizoen 2019-2020 is weer begonnen. De eerste bekerwedstrijden zijn gespeeld en over enkele weken start de competitie. Zoals jullie wellicht wel weten bestaat BMC dit voetbalseizoen 75 jaar!

Natuurlijk willen wij het 75 jarig jubileum van onze vereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom gaan we dit jubileum groots vieren met diverse activiteiten voor jong én oud.

Noteer alvast in uw agenda: De data waarop de festiviteiten zich concentreren zijn:

4-5-6-7 juni 2020

In het het nieuwe seizoen zullen we geregeld een update geven over het exacte programma en de bijbehorende activiteiten. Het beloofd voor iedereen een fantastisch feest te worden.

Het organiseren van het 75 jarig jubileum is een hele klus waarbij we veel vrijwilligers nodig hebben. We kunnen altijd nog BMC’ers gebruiken die zowel in de voorbereiding als tijdens die dagen zelf een steentje willen bijdragen om dit jubileum tot een groot succes te maken.

Heb je interesse om mee te doen, laat het ons dan weten. We hebben jullie nodig!!!

Namens de Jubileumcommissie,

Stijn v.d. Burght, svdburght@hotmail.com