Gezocht: wedstrijdcoördinator(-en) voor zaterdag/zondag

15 juli 2019
www.vvbmcberlicum.nl
Wie wordt het nieuwe visitekaartje van BMC op zaterdag en zondag?

Wij zoeken:

Eén of meerdere enthousiaste wedstrijdcoördinatoren voor de zaterdagen en zondagen.
Je belangrijkste taak is het bemensen van het wedstrijdsecretariaat en het optreden als gastvrouw/gastheer van de elftallen.

Jij:

Vindt het leuk om aanspreekpunt te zijn op de wedstrijddagen
Bent communicatief vaardig en representatief

Wij bieden:

Een mooie niet voetballende taak binnen de club. Je bent als coordinator een erg belangrijke spil op de wedstrijddag. Je maakt kennis met veel mensen binnen de club maar ook van de bezoekende clubs.

Taakomschrijving

Je taken zijn:
Het optreden als gastvrouw/gastheer voor scheidsrechters, bezoekende elftallen en eigen elftallen
Het uitgeven en beheren van kleedkamersleutels,
Het uitvoeren en toezien op wedstrijdadministratie afhandelingen,
Het doorgeven van afgelastingen en wedstrijdschema aanpassingen,
Het beantwoorden van vragen van gasten en (potentiële) leden

Tijdsbelasting

De volledige functie beslaat de zaterdagochtend en -middag (8.00 – 17.00 uur) en zondag ochtend en -middag(8.00 -17.00 uur) .
De functie is te splitsen over meerdere personen (bijvoorbeeld een ochtend- en een middagdienst).

Aanmelden

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur een mail of bel naar Cees Cooijmans ccooijmans@home.nl telefoonnummer 06-41034307.

29-01-2020 Meer >

27-10-2019 Meer >