JO12-1 wint KNVB beker

02 juni 2019
www.vvbmcberlicum.nl

Na het behalen van het kampioenschap heeft 12-1 op zaterdag 1-6-2019 ook de KNVB bekerfinale gewonnen. Een unieke prestatie binnen voetbalvereniging BMC. Op de velden van CHC uit Den Bosch werd Terlo uit Bergeijk verslagen.

Het was een zinderende wedstrijd. Bmc kwam al snel op 1-0 voorsprong, maar Terlo liet zich niet uit het veld slaan en maakte 1-1. Terlo werd sterker en scoorde ook de 2-1. Bmc bleef rustig en voetbalde met veel beleving en inzet. Dat resulteerde in twee mooie doelpunten en dus een 3-2 voorsprong. Langzaamaan vloeide bij beide teams de krachten weg. Met een mooi afstandsschot maakte Terlo de 3-3.

Er stonden wel 100 mensen publiek langs de lijn en de spanning was van de gezichten af te lezen. Er werd niet meer gescoord. Er was geen verlenging, er werd direct overgegaan tot penalty’s nemen. Bmc nam deze beter en de bekerwinst is een feit. Mooi was het dat de KNVB afgevaardigde ons eigen erelid Betty Schelle de beker uitreikte. Daarna barste het feest los.
Spelers en begeleiders van JO12–1, namens het bestuur van BMC van harte gefeliciteerd met de dubbel!

13-07-2019 Meer >