Indeling 2019-2020

30 mei 2019
Beste ouders en spelers,

Hier vinden jullie de definitieve teamindeling van voetbalseizoen 2019/2020.

Hoe komt de teamindeling tot stand?
Deze indeling is in breed kader besproken. Meerdere trainers en begeleiders van elftallen en hoofd jeugdopleiding zijn betrokken geweest bij de totstandkoming van de teamindeling. Er zijn beoordelingsformulieren ingevuld door trainers, er zijn circuittrainingen georganiseerd, de scouts hebben spelers bekeken en er zijn in een vroeg stadium gesprekken gevoerd met trainers. Dit alles om tot een zo'n optimaal mogelijke indeling te komen. Uiteraard is het onze doelstelling om alle spelers op de juiste plek in te delen, tegelijkertijd beseffen we dat we misschien niet iedereen naar tevredenheid hebben kunnen indelen.

Selectieteams en niet selectieteams
De selectieteams voor voetbalseizoen 2019/2020 zijn: JO9-1, JO10-1, JO11-1, JO12-1, JO13-1, JO14-1, JO17-1, JO17-2 en JO19-1. Bij de JO8 is vanwege de jonge leeftijd besloten nog geen selectieteam te vormen en voor JO-15 is de basis te smal om tot een selectieteam te komen.

Aanvraag tot dispensatie
Er zijn een aantal ouders die hebben dispensatie aangevraagd voor hun kind. Deze aanvragen hebben we allemaal afzonderlijk besproken. Een aantal aanvragen tot dispensatie hebben we toegekend, sommigen ook niet. Uiteraard volgt BMC het landelijke beleid van de KNVB m.b.t. het verlenen van dispensatie aan spelers.

Wisseling in de winterstop is mogelijk
De elftalindeling geldt in principe voor het gehele voetbalseizoen 2019/2020. Mocht echter in de eerste seizoenshelft blijken dat een speler ingedeeld wordt op een niveau dat niet bij hem of haar past, dan is het mogelijk dat BMC deze speler, na de winterstop, in een elftal indeelt waar hij of zij beter past.

Teambegeleiding
Gelukkig staan ook volgend seizoen een heleboel vrijwilligers klaar om hun handen uit de mouwen te steken voor uw kinderen. Daar zijn we erg blij mee. Er zijn nog een aantal elftallen waarvoor we op zoek zijn naar begeleiding. JO9-4: heeft nog geen leider en geen trainer. JO10-2: heeft nog geen leider en geen trainer. JO12-1: hiervoor zijn we nog op zoek naar een hoofdtrainer. Hans v.d. Steen kan op zaterdag dit elftal begeleiden. Jos de Jong zal dit elftal 1x in de week gaan trainen. JO19-3: hiervoor zijn we nog op zoek naar iemand die dit elftal zaterdag wil begeleiden. Carli Smulders en Henri Broeren zullen dit elftal trainen. Mocht u hierover vragen hebben of mocht u interesse hebben om als vrijwilliger één van deze taken op u te nemen, neem dan contact met me op. Mijn gegevens vindt u op de website van BMC.

Mocht u vragen hebben over de indeling, neem dan in eerste instantie contact op met de trainer van uw kind.

Met vriendelijke groet,
Peter van Dijk