Nieuwsbrief vanuit de bestuurskamer - uitnodiging voor ALV

23 mei 2019 door Marielle Snijders

Hierbij alweer de tweede nieuwsbrief met aandacht voor de afsluitingsdag, de ALV en onze sponsorcommissie.

Afsluitingsdag

Langs deze weg willen we alle vrijwilligers bedanken die van onze afsluitingsdag een groot succes hebben gemaakt!

We begonnen ’s morgens onder een stralende zon met een toernooi voor onze jeugd, goed georganiseerd door onze activiteiten commissie. Daarna een spannende wedstrijd van BMC 1 met een mooi einde door winst in de laatste minuut.

Om 16.30 u barste het feest letterlijk los. De hemelsluizen werden opengezet, maar dat mocht de pret niet drukken. Ons barpersoneel moest alle zeilen bij zetten, haalde zelf een nat pak, maar zorgde ervoor dat het feest door kon gaan. Grote klasse!

Speciale aandacht was er voor onze dames 30 plus, die werden verkozen tot team van het jaar 2019.

Dames die niet alleen komen om te voetballen, maar niet te beroerd zijn om mee te helpen in de kantine of langs het veld. Die een grandioze bingo avond hebben georganiseerd, een chocolade repen aktie op touw hebben gezet en van de opbrengst onze maandagmorgenploeg weer blij hebben gemaakt met nieuw materieel. En zij hebben er ook nog voor gezorgd hebben dat onze jeugd weer voorzien is van nieuwe goaltjes!

Speciale aandacht was er ook voor Toby vd Ven, die onze club gaat verlaten met een goede reden. Toby wordt jeugdspeler bij FC Den Bosch. Veel succes Toby!

De loterij werd vlekkeloos aan elkaar gepraat door onze huispresentator Ruud vd Akker.

De Lukanos zorgde voor de juiste muziek, waardoor het nog lang onrustig bleef op het sportpark.

Nogmaals iedereen bedankt. Volgend jaar wordt het een speciale afsluiting, dan vieren we het 75-jarig bestaan van BMC. Met een speciale werkgroep zijn we al druk bezig met ideeën om daar een groot feest van te maken. We houden jullie op de hoogte.

Voor nu worden er nog enkele wedstrijden gespeeld. Er worden nog teams kampioen en sommige teams gaan nog op voetbalkamp. Wij wensen iedereen veel plezier en succes tijdens deze laatste voetbalactiviteiten van dit seizoen!

Bestuur BMC

ALV 3 juni 19.30 uur
Op 3 juni a.s. is de Algemene Ledenvergadering om 19.30 uur in ons clubgebouw "De Vlam".
Het verslag van de vorige ALV en de agenda van de komende ALV is te vinden op onze site onder Organisatie/Bestuur en Commissies/Bestuur/Documenten/Algemene Ledenvergadering.
Het financieel verslag ligt op 3 juni vanaf 19.00 uur voor ieder lid ter inzage voorafgaand aan de ALV.
Wij nodigen hierbij alle leden uit om bij de ALV aanwezig te zijn.

Bericht van de sponsorcommissie
De sponsorcommissie is goed op orde, er was een mooie basis gelegd door de vorige commissie. Het mooie bij BMC is dat het sponsorbudget door heel veel verschillende bedrijven wordt betaald. Dit maakt ons niet afhankelijk van een of twee grote sponsors. Dit seizoen zijn we gestart met Goud, Zilver en Brons pakketten en uiteraard Business Club leden. Van de laatste hebben we er negen, ook het aantal Goud leden is groeiende. In oktober is de sponsor loterij geweest met als hoofdprijzen shirtsponsor van BMC 1, 2 of 3. Het leverde een gezellige middag en een behoorlijk bedrag voor de club op. Het budget is licht groeiende, er zit nog steeds een beetje rek in. De commissie bestaat uit de leden Ruud van den Akker, Rik Pierlo, Joost Mathijssen en Thomas Van Zoggel. Frank Smulders is sinds kort secretaris, Ronny Ruijs regelt op de achtergrond de facturering en Hendrik Stiksma is voorzitter. De commissie dankt alle sponsors voor hun bijdrage van het afgelopen seizoen, het zorgt er mede voor dat we een gezonde club zijn!

04-09-2019 Meer >

13-07-2019 Meer >