Diefstal uit kleedkamers

16 april 2019 door Marielle Snijders
www.vvbmcberlicum.nl
Helaas komen er de laatste tijd meldingen binnen van diefstal uit de kleedkamers. Dit gebeurt niet alleen bij BMC, maar ook bij andere clubs. Ook gebeurt het niet alleen tijdens wedstrijddagen, maar helaas net zo goed op trainingsavonden. Zorg er dus voor dat bij elke training of wedstrijd de kleedkamer op slot is. Omdat je vaak met meerdere teams van een kleedkamer gebruik maakt, zorg er voor dat er geen spullen van waarde onbeheerd achter blijven in de kleedkamer. Neem als team een tas, waarin je de waardevolle spullen verzamelt, mee naar het veld.

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar bezittingen. Maar mocht iemand iets verdachts zien of gezien hebben, dan kun je dit melden bij iemand van het wedstrijdsecretariaat. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

29-01-2020 Meer >

27-10-2019 Meer >