Nieuwjaarsreceptie 2019

06 januari 2019
Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2019

Traditie getrouw wordt er vooraf van de nieuwjaarsreceptie een wedstrijd gespeeld tussen BMC1 en Oud BMC. De aftrap werd gedaan door Ronny Ruis, een van de jubilarissen die vandaag gehuldigd word. Ronny is 40 jaar lid van BMC. Prins Ronny zoals we hem dit jaar mogen noemen kon door zijn drukke schema dit jaar niet aanwezig zijn bij de receptie. Vandaar dat hij vooraf al gehuldigd werd.

De wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor BMC1

Na de wedstrijd verzameld iedereen in de kantine van BMC om te luisteren naar de Nieuwjaars toespraak van Martijn.
Martijn is trots op BMC en om nogmaals de woorden van oud voorzitter Joost te gebruiken: Trots op ONS BMC! We hebben een groei gemaakt bij de leden van 6%... vooral bij dames 30+ en van onder af zijn er veel leden bij gekomen.
Ondanks deze groei hebben we helaas geen meisjesteam meer, dat is zonde. En hopelijk zal dat in de toekomst nog veranderen.
Martijn wenst iedereen de beste wensen en gezamenlijke proosten we op een gezond en sportief 2019.

Dan gaan we over naar de vrijwilliger van het jaar! Allereerst gezegd dat we op alle vrijwilligers natuurlijk erg trots zijn en ze allemaal enorm waarderen!
Dit jaar een zeer terechte onderscheiding voor deze vrijwilliger: Piet Vos
Iedere dag is hij wel te vinden bij BMC. Ook vandaag is hij alweer de hele dag in de weer... hij zorgt ervoor dat alle materialen op orde en aanwezig zijn.
Je kunt niet op het sportpark komen of je ziet Piet wel ergens bezig.
Hij is lid van de maandagochtend ploeg, die voor Piet beter de alledagenploeg kan heten.
Piet we zijn super blij met jou als vrijwilliger en hopen nog veel jaren van jou te mogen genieten! Piet kei bedankt!

Na een korte pauze gaan we over naar het huldigen van de jubilarissen

Jeroen v Ieperen Paul van Haren en Lowie verkuijlen worden als eerst gehuldigd voor hun 25 jaar lid van BMC.

Jeroen begonnen als voetballer bij BMC, nu ook alweer bijna 25 jaar trainer/leider van verschillende teams. Waar hij vele kampioenschappen heeft gevierd, ook dit jaar weer met de JO13-1.

Paul van Haren, ook al 25 jaar lid van BMC als voetballer. Speelt nu bij BMC 7 met jongens waarmee hij in zijn jeugd ook mee speelde.

Lowie Verkuijlen, ook al 25 jaar actief bij BMC. Jeugdleider geweest bij verschillende teams, vrijwilliger van het jaar geweest bij BMC. Waar we zeker even voor mogen applaudisseren is dat Lowie vaak te vinden is in het wedstrijdsecretariaat, daar regelt hij alles, kleedkamers, velden, afmeldingen enz. en daar zijn we als BMC erg blij mee. Het is een belangrijke taak, die Lowie erg serieus neemt.

Ook 25 jaar lid zijn Tim Kappen en Ties van Helvoort zij konden vandaag helaas niet aanwezig zijn.

Vervolgens feliciteren we Dyonis van Duinhoven, al 40 jaar lid van BMC.

Wie kent hem niet. Dyonis is een bekend gezicht bij BMC. Vroeger ook zelf gevoetbald bij BMC samen met Wilbert van Liempt en Jos van Zoggel. Later vele taken als vrijwilliger uitgevoerd zoals Scheidsrechter, jeugdbestuur, en natuurlijk leider van BMC1.

Toine vd Voort feliciteren we met zijn 50 jaar lid bij BMC. Door ziekte kon hij  niet aanwezig zijn. We wensen Toine heel veel sterkte en beterschap!

Na alle officiele toespraken en huldigingen werd er nog gezellig na geborreld en gekletst…op naar een nieuw sportief jaar!