BMC Kerstzaalvoetbal toernooi 2018

27 november 2018
www.vvbmcberlicum.nl
Op donderdag 27 en vrijdagochtend 28 december is het weer zover: we organiseren het jaarlijks BMC Kerstzaalvoetbal toernooi in Sporthal de Run. Op donderdag spelen de pupillen vanaf JO8 t/m de junioren JO15. Op de vrijdagochtend de junioren JO17 en JO19. De definitieve indeling en het tijdsschema per dag volgen zodra we de inschrijvingen binnen hebben. De teams van JO11 en lager krijgen een vakkundige coach die ze door het toernooi heen zullen leiden. En natuurlijk zijn er prijzen voor alle teams.

Inschrijven
Inschrijven kan tot op zaterdag 15 december door een mailtje te sturen naar: activiteiten@vvbmcberlicum.nl onder vermelding van naam en team. Doe mee!

Vrijwilligers
We zijn ook nog op zoek naar enkele kaderleden of ouders die een dagdeel willen assisteren. Geef je a.u.b. op via hetzelfde emailadres.

Hartelijk dank alvast!

Met vriendelijke groeten,