Vrijwilligers gevraagd!

20 november 2018
Ieder jaar lukt het BMC weer om de vele jeugdelftallen van onze club te voorzien van enthousiaste vrijwilligers. Een club als BMC is voor het leeuwendeel afhankelijkvan deze vrijwilligers. Zonder hen zou BMC niet in staat zijn om honderden jeugdleden te laten genieten van hun fantastische hobby. Ook het huidige voetbalseizoen zijn nagenoeg alle elftallen gestart met een trainer en een begeleider. Helaas is het ons niet gelukt om voor alle elftallen een trainer en/of een begeleider te vinden. Via deze weg willen we nogmaals een oproep doen aan iedereen. Bent u bereid om als trainer of begeleider een elftal op weg te helpen? Of kunt u ons helpen binnen een andere functie bij BMC? Het is niet erg als u niet veel ervaring heeft in het begeleiden van jongeren of niet veel voetbalkennis heeft. BMC kan u helpen. Bijvoorbeeld met het vinden van juiste trainingsoefeningen of het aanspreken van een groep kinderen.
U staat er niet alleen voor!

Op dit moment staan nog een aantal vrijwillige vacatures open:
1. Trainer JO19-2. We zijn op zoek naar een enthousiaste trainer die in samenwerking met de trainer van JO19-1 deze voetballers 1x in de week een training geeft en eventueel dit elftal op zaterdag begeleidt.
2. Begeleider JO17-1. Dit talentvolle elftal zoekt een begeleider die de trainer kan ondersteunen bij de organisatie rondom dit elftal en eventueel met de trainingen.

Mochten u interesse hebben of mocht u met een aantal vragen zitten, neem dan contact op met mij. Mijn telefoonnummer is 06-10671394 en mijn emailadres is pdijk1974@kpnmail.nl.

Met vriendelijke groet,
Peter van Dijk Hoofdcoördinator BMC boven- en onderbouw