Nieuwe coördinator JO7: Marcia Frunt

08 november 2018
Gelukkig kent BMC nog steeds veel instroom van jeugdige voetballers. Onze jongste voetballers worden geplaatst in de leeftijdscategorie JO7. Op dit moment hebben we één JO7-elftal. Vanaf deze week zal een tweede JO7-elftalopgestart worden. Dit elftal zal tot de winterstop trainen en daarna ook wedstrijden gaan spelen. BMC heeft Marcia Frunt bereid gevonden om de coördinatie van de instroom van deze jongste leeftijdscategorie op te pakken. Marcia is al een hele tijd actief binnen BMC. Ze speelt zelf in BMC 1 (dames). We zijn erg verheugd dat we Marcia kunnen toevoegen aan ons team van vrijwilligers. Marcia zal vooral het eerste aanspreekpunt en contactpersoon zijn voor de ouders van nieuwe spelers van JO7. BMC wenst Marcia veel succes bij de invulling van deze taak!

24-05-2018 Meer >