Seizoenkaarten voor leden van vv BMC

27 september 2018

Zoals altijd kunnen leden van BMC de wedstrijden van BMC 1 gratis bezoeken. Inmiddels heeft elk lid een seizoenkaart ontvangen. Neem deze seizoenkaart op zondag mee, zodat het aan de kassa duidelijk is dat je lid bent van BMC.

Ben je geen lid, dan betaal je entree.
Voor € 40,00 per jaar kun je steunend lid worden van BMC en ben je meteen lid van de supportersclub. Hiervoor krijg je een seizoenkaart en 1 x per jaar is er een supporters/vrijwilligersavond. Meld je aan via een mail naar ledenadministratie@vvbmcberlicum.nl of via de site www.vvbmcberlicum.nl/lid-worden en volg de instructies.

Ook vrijwilligers bij BMC krijgen een seizoenkaart en worden uitgenodigd voor de supporters/vrijwilligersavond. En wij kunnen nog steeds vrijwilligers gebruiken in verschillende commissies!!! Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. Heb je interesse, neem hierover contact op met iemand van het bestuur. Wij vertellen heel graag wat de mogelijkheden zijn.

Leden die nog geen seizoenkaart hebben ontvangen kunnen een mail sturen naar Mariëlle Snijders via e-mail secretariaat@vvbmcberlicum.nl, dan ontvangen zij deze z.s.m.

Bestuur vv BMC

24-05-2018 Meer >