Persoonsgegevens van leden onder 16 jaar

14 september 2018 door Marielle Snijders

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG); rondom 25 mei is er enorm veel over gezegd en geschreven. AVG stelt onder andere dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de Voetbal.nl app én de KNVB Wedstrijdzaken app. Wie kan deze gegevens, waaronder de spelersfoto, in app dan wel wijzigen? Het heeft enige uitleg nodig en daarom sturen wij je dit bericht.

Als kinderen onder de 16 jaar zijn, is het aan de ouders de gegevens aan te passen. Maar kinderen moeten wel zelf hun programma zien. En als ouder wil je ook niet als je kind inloggen in de app, want dan mis je je eigen programma. Kern van alle oplossingen is dat het vaak noodzakelijk is zowel het mailadres van ouders als van het kind in Sportlink te hebben staan. Is het email van ouders bij ons niet bekend, stuur het even naar
ledenadministratie@vvbmcberlicum.nl

24-05-2018 Meer >