• Mooier dan ik vooraf dacht was een veelgehoorde opmerking na afloop!

    Op 16 april vond de Kick off plaats van het Walking Football. Een aantal legends van BMC was present maar er waren ook senioren die voor het eerst de voetbalvelden van BMC betraden. Sylvester had om 10 uur de koffie klaar en om half elf stopte het met regenen en konden we het veld op. Een goede warming up was nodig om in het frisse weer niet te koud aan de wedstrijd te beginnen. Na even geproefd te hebben hoe het contact met de bal voelde ging de wedstrijd van start. 'Gewoon kont erin dreien en dun bal (woordspeling) deurspeulen' was een uitspraak van een van onze meest gelouterde spitsen van weleer. Het was een uitermate plezierige wedstrijd van tweemaal een half uur, waarbij Bertie en Henri toch enkele keren het spel stil moesten leggen, omdat het oude fanatisme er bij sommigen toch nog in zat.

    Na afloop de derde helft in de kantine, met heerlijke broodjes en een mooi getapt biertje door Sylvester, die specialaal voor deze introductieochtend een vrije dag had genomen, Chapeau! 

    Vanaf nu gaan we voorlopig elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur een balletje trappen. Er is genoeg animo en de spelers en speelster van 16 april gaven alle aan het te willen blijven doen. Hiermee was de kick off geslaagd en heeft BMC vanaf nu een afdeling Walking Football. Iedereen vanaf 60 jaar(jawel ook vrouwen) of iets jonger, als je door omstandigheden niet weer werkt of kunt werken, is welkom en kan zich aanmelden via henri.smulders@vvbmcberlicum.nl