• Vandaag de vooraf beladen wedstrijd tegen BVV. Een tegenstander waar BMC in het verleden nog niet vaak tegen gespeeld heeft. De winnaar zou vandaag een goede stap op de ranglijst kunnen maken zo vlak voor de winterstop. In de eerste helft was het vooral BMC die het betere van het spel had. BMC was herhaaldelijk gevaarlijk in de zestien van BVV, maar ondanks vier goede mogelijkheden bleef het scorebord op 0-0 staan. Vlak voor rust kwam Thijs Govers zelfs 1op 1 op de keeper van BVV af, maar de nog jonge goalie van BVV redde uitstekend. Als het bij rust 3-0 voor BMC geweest zou zijn zou het de verhouding goed hebben weergegeven. Na rust kantelde de wedstrijd behoorlijk en wel in het voordeel van BVV. BMC kwam niet meer toe aan echte doelkansen en de wedstrijd zou wel eens op een 0-0 stand kunnen eindigen. Een heel goed genomen vrije trap van een BVV speler werd gelukkig op voortreffelijke wijze gepareerd door Jurre van de Doelen, die vandaag de geblesseerde Jesper Langenhuijsen uitstekend verving. Gelukkig heeft Eric Meulendijk een neusje voor goede invalbeurten en dit keer was het Jesper van Doorn die Bram Verhoeven verving. In de blessuretijd was het ‘de man van de wedstrijd’ Jesper van Doorn die de goed genomen hoekschop van Randy van Heijnsbergen perfect inkopte en voor de 1-0 zorgde. De punten bleven hiermee in Berlicum en de trainer van BVV gaf na afloop sportief toe dat ze al erg blij waren dat het met de rust geen 3-0 voor BMC was, dus dan mag de conclusie zijn dat BMC de wedstrijd verdiend gewonnen heeft. A.s. zondag de topper tegen DVG Liempde uit en dan kan het gaan om de koppositie voor de winterstop, aanvang 14.00 uur. We hebben de BMC aanhang nodig dus ben je erbij?