• We kijken terug op een mooi seizoen

De kleding is weer ingeleverd, de velden zijn weer zomerklaar en de elftalindelingen voor komend seizoen zijn zo goed als rond. Sportief en qua sfeer en gezelligheid hebben we een prima seizoen gedraaid met vele kampioenen onder de jeugdelftallen. Het vlaggenschip heeft de nacompetitie weten te bereiken, maar helaas niet door kunnen dringen tot de finale.

Nu even genieten van een welverdiende vakantie, zodat we ons weer kunnen opladen voor een nieuw en zeker bijzonder seizoen.

In 2025 vieren we immers ons 80-jarig bestaan en door de coronaperiode was het niet mogelijk het 75-jarig bestaan te vieren, dus gaan we er in 2025 iets moois van maken.

Het weekend waarin we het groots gaan vieren is vastgelegd op de dagen 20, 21 en 22 juni. Noteer dit weekend in je agenda als een BMC weekend en je zult verrast worden.

Maar let ook op de nieuwsbrieven die we vanaf seizoen 2024-2025 weer regelmatig gaan versturen, want ook gedurende het seizoen zullen activiteiten plaatsvinden die een link hebben met het 80-jarig bestaan. We zullen o.a. in de 1e nieuwsbrief wat nader ingaan op de nieuwbouwplannen en kunnen we enkele nieuwe kaderleden aan jullie voorstellen. We zullen in deze nieuwsbrief ook uitleggen waarom het sportpark van BMC in komend seizoen volledig rookvrij wordt.

Voor nu danken we alle vrijwilligers, kaderleden, maandagploeg, barpersoneel, sponsoren en alle mensen die ervoor zorgen dat de BMC’ers wekelijks in een prachtig verzorgd tenue spelen.

Bestuur en voorzitters commissies wensen iedereen een fijne vakantie toe.

• Afgelopen donderdag 30 mei is na een ziekbed op 75-jarige leeftijd Peter Schelle overleden.

Als zoon van Piet en Marie Schelle werd Peter al snel lid van BMC. Vader Piet was één van de oprichters van BMC en bij BMC leden vooral bekend als kantinebeheerder op het sportpark aan de Runweg.

Na zijn actieve voetbalcarrière heeft Peter vele functies binnen BMC bekleed. Bestuurslid, jeugdleider en Peter is ook jarenlang grensrechter geweest van ons vlaggenschip BMC 1.

Voor al deze vrijwilligersfuncties heeft Peter destijds de zilveren speld van de KNVB ontvangen.

Wij wensen zijn vrouw Liesbeth, Perry en Angelique, Ruth, Maud, Isa, Jorg en Michael veel kracht toe in deze moeilijke tijd.

Martijn van Roosmalen
    Voorzitter vv BMC