• (door Martijn van Roosmalen, voorzitter BMC)

Van vrijdag op zaterdag 19-11-2022 is na een kort ziekbed ons Erelid Frans vd Aa op 80-jarige leeftijd overleden.

In 1952 werd Frans lid van onze vereniging. De jeugdafdeling stond nog in de kinderschoenen. Als voetballer was Frans een degelijke verdediger en heeft nog een aantal wedstrijden in BMC 1 gevoetbald.

Na zijn actieve carrière werd Frans bestuurslid in 1980. Hier heeft hij ook de functie als penningmeester bekleed. In 1990 werd Frans kantinebeheerder. Dit heeft hij samen met zijn vrouw Tini zo’n 20 jaar gedaan. Daarna bleef Tini actief bij de poetsploeg van de kantine, in samenwerking met de maandagmorgenploeg, waar Frans dan weer de administratie van bij hield.

Na het overlijden van Tini, in 2020 bleef Frans nog steeds fanatiek supporter bij de thuiswedstrijden van BMC 1, waar hij zich trouw in de bestuurskamer meldde voor een bak koffie en mooie verhalen vertelde over vroeger.

Afgelopen zondag bij de thuiswedstrijd van BMC 1 hebben we samen met de familie van Frans stilgestaan bij zijn overlijden.

Een mooi eerbetoon aan een rasechte BMC-er!

Wij wensen de familie v/d Aa-Strik veel kracht toe in deze moeilijke tijd.

Martijn van Roosmalen
    Voorzitter vv BMC