FAQ

Dit kan alleen de trainer of leider van het team. Hij of zij logt in op de site. Gaat vervolgens naar de teamsite. Achter elke speler staat een icoontje in de vorm van een soort medaille.
Als je hierop klikt kun je voor deze pupil het formulier invullen en insturen. Jolanda van Aarle zal namens het jeugdbestuur contact opnemen met (ouders van) de pupil om verdere afspraken te maken en een wedstrijd uit te zoeken.
Je kunt inloggen op je persoonlijk MyClub pagina met behulp van je emailadres, in combinatie met een door jou eerder opgegeven wachtwoord.

Weet je het wachtwoord niet of ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan de knop 'wachtwoord vergeten'. Als je email adres bekend is bij onze ledenadministratie, krijg je een mail met een link erin om je wachtwoord in te stellen.

Let op!

Indien er één mailadres gebruikt wordt voor meerdere accounts dien je er rekening mee te houden dat er wel verschillende wachtwoorden gebruikt worden!

Is je email adres nog niet bekend bij de vereniging? Vraag dan aan je coach om dat in te voeren of stuur een mail via het contactformulier.
Via je MyClub-pagina kun je naar de teampagina's van de teams waar je lid bent. Daar kun je gegevens van je teamleden zien.
De coaches zijn geïnformeerd over het vullen van de teampagina's. Zorg dat je e-mailadres zo snel mogelijk bekend is bij je coach. Hiermee kan je inloggen op My Club (je persoonlijke pagina) en krijg je meer informatie te zien op de website.
Indien er wedstrijden worden afgelast dan zal dit direct op de homepagina van deze website, via de BMC app en de narrow casting worden getoond.
  1. Log in onder MyClub met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Ga naar Teams > "teamnaam" >Wedstrijdhistorie
  3. Achter elke wedstrijd staat (nadat deze gespeeld is) een icoon van een pen. Klik hierop en schrijf je verslag. Vul alle velden goed in. Geef eventueel ook een afbeelding op.
  4. De redactie publiceert het verslag na goedkeuring en staat je verslag op de website.

Let op!

1. Log in onder MyClub met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Ga naar Teams > "teamnaam" >Wedstrijdhistorie