• Beste leden en supporters, 

  Het voetbalseizoen 2021-2022 is nu echt ten einde. Helaas is BMC 1 vorige week na een spannende wedstrijd gedegradeerd naar de 4e klasse, maar in alle opzichten was het een bijzonder seizoen. Begonnen met allerlei maatregelen door corona en uiteindelijk hebben we het seizoen toch nog op normale wijze kunnen afsluiten.

  Een paar weken geleden was er een geslaagde beachparty, gezamenlijk georganiseerd met de korfbalvereniging en 2e Pinksterdag hadden we een mooie afsluiting met voor de eerste keer het Paul vd Ven jeugdtoernooi, een sponsormiddag en een gezellige barbecue met medewerking van DJ Vince Smix.

  Het laatste gedeelte van de jeugdcompetitie leverde nog een aantal kampioenschappen op en bij de senioren zijn BMC 7 en Dames 1 kampioen geworden. 

  We kijken even kort vooruit naar volgend seizoen. We starten dan met 28 jeugdteams! Voor BMC-begrippen ongekend. Nieuw is het JO23 team, wat een selectieteam is en op de zaterdagmiddag gaat voetballen. Voor de zondag houdt dit in dat we geen 2e selectieteam meer hebben. De JO23 moet de kweekvijver worden voor BMC 1, die op zondagmiddag blijft voetballen. 

  We starten volgend seizoen met een ‘’ BMC Kick off & familiedag’’ op zaterdag 10 september. Een kennismakingsdag voor spelers en ouders met allerlei informatie over BMC en het nieuwe seizoen, maar ook een gezellige dag met allerlei activiteiten.

  Noteer deze datum alvast in je agenda!! 

  Vanaf deze plaats wil ik alle vrijwilligers, kaderleden, commissies, sponsors bedanken voor jullie inzet en ondersteuning van het afgelopen seizoen. Geniet van een welverdiende ‘’voetbalvakantie’’ en we zien iedereen volgend seizoen graag weer terug!

    

  Martijn van Roosmalen
  Voorzitter vv BMC