• De wedstrijd tegen Teisterbanders kwam stroef op gang, beide teams met een puntenaantal van 13 uit 9 wedstrijden, en misschien wel om die reden was het in de eerste helft een gelijk opgaande wedstrijd. Veel spel op het middenveld en beide teams slaagde er niet in kansen te creëren. Toch liet BMC een veel beter veldspel zien dan in vorige wedstrijd tegen Wadenoijen. BMC speelde agressiever en knokte bij balverlies met z’n allen om de bal weer te veroveren. In de 35e minuut resulteerde dit in een mooie kans voor BMC maar de goed ingeschoten bal van Thijs Govers werd prima gepareerd door de keeper Tommy Loen van Teisterbanders. Met het uitvallen van de linkerspits Sem Schuilenburg zakte de aanvalsdrift van Teisterbanders verder in. Na rust pakte BMC de wedstrijd goed op en Ismaan Abdi werd getackeld bij een van zijn snelle rushes. De vrije trap op de zestien leverde helaas te weinig op. Even daarna moest aanvoerder van BMC Randy van Heijnsbergen het veld verlaten met een spierblessure. Gelukkig beschikt Ton Berens over een aantal talentvolle jeugdspelers en Dante Kuper viel uitstekend in. Hij was ook de man die voor de 1-0 zorgde na goed doorzetten van zowel Bram van de Doelen als Richard de Laat. Ismaan Abdi was ondertussen gewisseld voor de eveneens goed ingevallen Mads Buenen. In de 81e minuut kreeg BMC opnieuw een vrije trap op de zestien en deze keer mikte Teun van Oosterhout net niet goed genoeg en belandde de bal op de paal. In de 90e minuut kreeg BMC nog een penalty na het neerleggen van Richard de Laat. De vaste penaltynemer Bram van de Doelen benutte deze kans probleemloos en zo kon BMC de wedstrijd eindigen met een mooie 2-0 overwinning en Dionys van Duynhoven een mooi verjaardagscadeau doen. Helaas moest de scheidsrechter een Teisterbander met 2x geel nog van het veld sturen in deze door hem prima geleidde sportieve wedstrijd.
    A.s zondag de laatste wedstrijd voor de winterstop uit naar Elshout: Aanvang 14.00 uur