• Wil je je aanmelden bij BMC, dan kan dat via onderstaand invulformulier:

  Voetbal – Algemeen/Veld:
  Je kunt je bij vv BMC aanmelden als spelend lid voor het veldvoetbal (standaard), wij melden je aan als KNVB lid.

  Niet spelend:
  Vaste vrijwilligers zoals kaderleden en trainers dienen zich ook in te schrijven via dit aanmeldformulier, zij worden ook lid gemaakt van de KNVB.

  Vereniging:
  Tenslotte is er ook de optie om je als Steunend lid in te laten schrijven en dit is bedoeld voor registratie van alle overige vaste vrijwilligers en voor wie onze vereniging jaarlijks voor een klein bedrag wil steunen. Je bent als steunend lid wel lid van de vereniging, maar je wordt niet aangemeld bij de KNVB. Als steunend lid ondersteun je de vereniging in tal van activiteiten en word je uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligers & supportersavond.

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij BMC is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen BMC kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van BMC wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van BMC en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe BMC en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.