• Tegen laagvlieger Elshout was BMC aan zijn stand verplicht de drie punten mee naar Berlicum te nemen. Ton Berens moest als gevolg van blessures en andere verplichtingen van spelers opnieuw een beroep doen op enkele jeugdpelsers. Mads Buenen kreeg in het begin van de wedstrijd een uitgelezen kans om zijn basisplaats extra glans te geven. Helaas schoot hij de bal uit een goede positie hard over het doel. Verder konden beide teams in de eerste helft weinig of geen kansen creëren. In de tweede helft speelde BMC een stuk feller dan in de 1e helft wat resulteerde in een flink overwicht. Het doelpunt kon niet uitblijven. BMC kreeg een groot aantal corners en uit een van deze hoekschoppen kopte Bram van de Doelen prima in. De bal werd echter op de doellijn door een verdediger weggehaald. Teun van Oosterhout stuurde daarna, eveneens uit een corner, de bal de kruising in. De doelman van Elshout ranselde de bal echter prima de doelmond uit. BMC bleef aanzetten en ook dit keer was het de ingevallen jeugdspeler Luc Smulders die voor de 0-1 zorgde na een goed opgezette aanval. Met nog vijf minuten te spelen leek de buit binnen maar toch was het weer snel 1-1 na slordig verdedigen in de BMC defensie. Jurre Van de Doelen, die de afwezige Jesper Langenhuijsen verving en in deze wedstrijd nauwelijks in actie hoefde te komen, kon de gelijkmaker helaas niet voorkomen. We zijn toegekomen aan de winterstop met 17 punten uit 11 wedstrijden. Op 5 februari wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen FC Drunen.