• We hebben je nodig!

    BMC is een bloeiende vereniging waar jong en oud wekelijks veel plezier aan beleven. Het bruist van activiteiten en de vele teams zorgen voor een geweldige bezetting van onze velden. Maar realiseren we ons wel voldoende dat we enorm veel vrijwilligers nodig hebben om dit elk seizoen voor elkaar te krijgen? Elk jaar is het weer een hele puzzel om alles georganiseerd te krijgen en we merken dat we handjes te kort komen. We doen dan ook een dringend beroep op ouders van jeugdspelers, jeugdpelers zelf en senioren om zich beschikbaar te stellen om in een van de commissies, werkgroepen of bestuur plaats te nemen. Het mag niet zo zijn dat onze jeugd op enig moment voor een gesloten poort staat of dat bijvoorbeeld een wedstrijd niet door kan gaan omdat een scheidrechter ontbreekt. Ook al kost vrijwilligerswerk tijd en energie, je krijgt er veel meer energie en voldoening voor terug.  

    Wil je je aanmelden als vrijwilliger of wil je meer informatie wat de mogelijkheden hierin zijn, neem dan contact op met de Communicatie en Binding Commissie via vrijwilligers@vvbmcberlicum.nl of communicatie@vvbmcberlicum.nl

    Maar het is nog gemakkelijker om gewoon één van onze vrijwilligers op het sportpark even aan te spreken! Wij zijn blij met iedereen die iets voor onze vereniging wil doen, vrijwilligers zijn hard nodig, ook bij BMC!